BEZGLUTENOWE, WIELKANOCNE ŁAKOCIE

#KulinarneInspiracje
#GlutenFree
#ZDROWO

Przepis na bezglutenowe ciasteczka ze startą skórką pomarańczy znalazłam na blogu A.L <---klik,polecam. Jak zwykle prosty i szybki w wykonaniu- tak jak lubię;-)
Był on moją inspiracją do przygotowania ciasteczek wielkanocnych "do podjadania";D
Ciasteczka przygotowałam w kształcie motyla, co nadaje im wiosenny i lekki wygląd.

Autorka przepisu proponuje polać ciasteczka polewą czekoladową( oczywiście przygotowaną według zdrowego przepisu), ja postanowiłam, że polewę przygotuje dopiero przed podaniem ciasteczek  i na koniec dokleję orzeszka.

Ciekawa jestem, co Wy w  tym roku upichcicie zdrowego w swoich domach... ;)

GINGER














Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Copyright © Poznaj Ginger